Базираният върху част от живота на Хилде Лисяк, най-младият член на

...
Базираният върху част от живота на Хилде Лисяк, най-младият член на
Коментари Харесай

Home before dark: сериалът, който ще ви държи в напрежение

Базираният върху част от живота на Хилде Лисяк, най-младият член на Дружеството на професионалните публицисти, сериaл Home Before Dark  е основан от Дана Фокс и Дара Резник и продуциран от. Ролите са поверени на Бруклин Принс, Джим Стърджъс, Аби Милър, Луи Хертум, Майкъл Уестън, Кайли Роджърс, Джоуел Картър и други Снимките са направени в Британска Колумбия, макар, че действителната история се е случила в градчето Селингроув, Пенсилвания.

Хилде Лисяк е едвам 9-годишна, когато със фамилията си се реалокира в малко провинциално градче, откъдето е татко й. Тук момичето се сблъсква с предубеждения и заметени и разкрива същинския причинител на едно остаряло закононарушение, поради което е наказан почтен човек. През 2019 година на Лисяк е дадена наградата Junior Zenge, присъждана на публицисти, борещи се за независимост на печата и правото на хората да знаят истината.

Сериалът  Home Before Dark  е добре изработен, държи в напрежение и най-важното е подобаващ за гледане от цялото. Това, което съгласно мен е основното му качество, е, че демонстрира на децата ни колко е значимо да не се отказваш, да не се страхуваш да устояваш себе си, без да се притесняваш от снизходителността и враждебността, да бъдеш друг, отличаващ се от тълпата.

Другото, което може да научат от него, е за полезността на фамилията и сплотеността на членовете му, обичта посред им и поддръжката. Вече не сме в изключително състояние, само че животът към момента не е подобен, какъвто го помним преди този момент и постоянно прекарваме повече време пред дребния екран, а Home Before Dark  е превъзходен метод да бъдем дружно и аз  горещо го предлагам.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР